|
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
 |
|
|
Kérjük, ajánlja ezt az oldalt ismerősének! |
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gy.I.K. Keresés Taglista Csoportok
Regisztráció
Profil Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned Belépés
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Jucus
Csatlakozott: 2007.04.29. Vasárnap 12:08 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Ápr. 29, 2007 12:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Kétszer jártam Omisban, ami fantasztikus volt. Először egy nagy társasággal voltunk, apartmanban laktunk, ami jó volt,de a szomszédok nem bírták sem a magyarokat sem a hangoskodást és gyakran veszekedtünk velük, vagyis csak ők velünk. Másodszorra a Galeb camping-ben laktunk lakókocsiban, ami nagyon jó volt. /(20/55550189) -tőlük béreltük a lakókocsit, nyugodtan lehet őket hívni./
A strand nekünk nagyon bejött. Voltunk többször raftingolni, ami a legnagyobb élmény volt a nyaralás alatt. A túravezetőnk Vedrán néven futott, magyarul beszélt és nagyon jó fej volt, érdemes őt felkeresni, az egyik "sikátorban" van egy étterem és előtte meg lehet találni őt.
Az emberek kedvesek voltak, az árak elfogadhatóak. Érdemes felfele hajózni a Cetinán, ami szintén nagyon szép látvány, és a környező hegyekben is rengeteget kirándultunk, csodás a kilátás felülről. Órákat tudnék mesélni,és csak jót.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zotya
|
Elküldve: Vas. Ápr. 29, 2007 12:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jucus!
Lehet,hogy a szomszédaitok az apartmaaban épp pihenni mentek Horvátországba, hm?
Omis várs nagyon hangulatos,és a rafting is kiváló,én is voltam a haverommal 2 éve, csak a tenger tisztaságát, illetve nem tisztaságát, zavaros színét tudnám feledni.
Idén más környéket vettünk célbaahol tényleg kék,türkiz a zenger,sziklás, lehet búvárkodni, és csodatisztaaaaaaaaa!
Ezt hiányoltam Omisban, bocs, ha más a véleményem.
A lakókocsi egyébként nálunk is bejött  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Simi

Csatlakozott: 2007.05.13. Vasárnap 12:23 Hozzászólások: 9 Tartózkodási hely: Szombathely
|
Elküldve: Vas. Máj. 13, 2007 1:17 pm Hozzászólás témája: Omis |
|
|
Sziasztok!
Érdeklődéssel olvastam végig az omis-i fórum oldalt, nem véletlenül: idén nyáron mi is oda készülünk. Nagyon sok szép képet láttam már róla. Érdekelne, hogy a kalózok hova rejtették a kincset? Nekem csak a térkép egyik fele van meg, a másik hiányzik! Kinél lehet? (persze ez csak poén)
Rendszeres Horvátországba járók vagyunk, eddig majdnem 100%-ig csak jó tapasztalatokkal. Igaz, eddig még csak Zadarig jártuk be a partot, annál lejjebb nem voltunk . Omisba lakókocsiba megyünk a Galeb-kempingbe, 2 család. Igaz a fórum idén még nem igazán akar beindulni, de azért remélem egypáran olvassák, hisz mindjárt itt a nyár! Hasznos információkat szeretnék kérni, persze ha lehet ideieket. Hajókázni mindenképp szeretnénk (árak?), hova érdemes? (Cetina, Brac). Kirándulások: Split, Brela, Makarska, Tucepi, Podgora...stb. Hova érdemes? Mi az amit muszáj megnézni? Biokovo NP? Kíváncsi lennék a kajak, ill. motorcsónak bérleti díjaira, ha valaki tudná (lehetőleg a legfrissebbekre).Egyéb lényegesebb infok is érdekelnének, minden, ami Omissal kapcsolatos.
Előre is köszi! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gerlaj
|
Elküldve: Kedd. Máj. 15, 2007 6:17 am Hozzászólás témája: Omis |
|
|
Mi két éve voltunk Omisban, így hát friss infóim nincsenek. A Cetina hídjánál rengeteg csónakos ajánlja, hogy felvisz a kanyonon, s lehet olcsót is találni. Spliten és Makarskán kívül én nagyon ajánlom még a Modro jezerót (Kék-tavat) is. http://www.horvatforum.com/forum/viewtopic.php?t=27&postdays=0&postorder=asc&start=15
A horvatfoto.com oldalon találsz ezekről képeket.
Még egy jó tanács: az omisi hídnál hatalmas dugók vannak jóformán a nap minden szakában. Én a helyetekben az autópálya után nem Split felé mennék a tengerparton, hanem bent a szárazföldön. _________________ gerlaj |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zotya
|
Elküldve: Kedd. Máj. 15, 2007 10:55 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Gerlajjal egyetértek, iszonyú dugó van Omisban szinte mindig , a járókelők meg szinte lefolynak a járdákról. Brrrrr |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
pálmafa

Csatlakozott: 2006.04.06. Csütörtök 13:23 Hozzászólások: 203 Tartózkodási hely: Pécs
|
Elküldve: Kedd. Máj. 15, 2007 7:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Mivel mi is tudtuk, hogy Omisban mindig dugó van, ezért tavaly mi is a hegyekben mentünk. Aztán ott rájöttünk, hogy már túl sokan tudják ezt az információt. Ott is dugó volt.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Simi

Csatlakozott: 2007.05.13. Vasárnap 12:23 Hozzászólások: 9 Tartózkodási hely: Szombathely
|
Elküldve: Szer. Máj. 16, 2007 2:28 pm Hozzászólás témája: Omis |
|
|
Hja, ha valaki az Adriára szeretne menni nyaralni, akkor ezeket a kisebb-nagyobb dugókat be kell vállalnia. Nem is volna vele semmi baj, ha volna légkondi, (na meg hideg Karlovacko). Ha lehet választani én inkább a partot választom, mégis közelebb van a víz, lehet csobbanni! A nyaralás meg úgyis arról szól, hogy nem siet az ember, ráér, nem kell dolgozni menni stb. Ha engem kérdeztek, jelenleg most is szívesebben állnék az omisi dugóban, minthogy itt nyomkodjam a billentyűket.
Csá! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Simi

|
Elküldve: Szer. Máj. 16, 2007 4:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Meg van hülyülve az oldal: semmit sem tud: a dátumot sem, az időpontot sem, a fontossági sorrendet sem, (ma írtam tegnapelőtti dátummal) Szar a rendszer! (MSZP) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Simi

|
Elküldve: Szer. Máj. 16, 2007 4:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Megint május 13-át írt ki pedig ma 15 van! (És egyre közelebb a nyaralás!) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Simi

|
Elküldve: Szer. Máj. 16, 2007 4:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Gerlaj! Te hova mész idén? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gerlaj
|
Elküldve: Pént. Máj. 18, 2007 6:56 am Hozzászólás témája: |
|
|
Sajnos még igen képlékeny a dolog, de Rogoznicát néztem ki az idén. Máskor már március végén leszoktam foglalni a szállást, most csúszunk egy kicsit, de remélem, találok megfelelőt. _________________ gerlaj |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
remiszto
|
Elküldve: Vas. Máj. 27, 2007 10:48 am Hozzászólás témája: segítség |
|
|
| Hello! Szeretném megkérdezni, hogy Omisban a homokos tengerpart ingyenes vagy fizetős? Köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
pálmafa

Csatlakozott: 2006.04.06. Csütörtök 13:23 Hozzászólások: 203 Tartózkodási hely: Pécs
|
Elküldve: Vas. Máj. 27, 2007 11:00 am Hozzászólás témája: Re: segítség |
|
|
| remiszto írta: | | Hello! Szeretném megkérdezni, hogy Omisban a homokos tengerpart ingyenes vagy fizetős? Köszi |
Horvátországban még nem láttam fizetős strandot, pedig sokfelé megfordultam már. Persze ettől még előfordulhat, de Omisban biztosan nem. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
pálmafa

|
Elküldve: Vas. Máj. 27, 2007 11:01 am Hozzászólás témája: |
|
|
Természetesen tengerpartra gondoltam, bár az eszéki medencés strand is ingyenes.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
remiszto
|
Elküldve: Vas. Máj. 27, 2007 11:59 am Hozzászólás témája: |
|
|
Voltál már Omisban pálmafa?  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Különleges ajánlatok! -
60 magánszállás Plitvicén -
Villák az Adrián - 8000 magánszállás -
Több napos túrák Horvátországban!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|