-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tartalomjegyzék

Kérjük, ajánlja ezt az oldalt ismerősének!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció   ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Omis
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő

Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Utazás Horvátországba... A TENGERPART ÉS A SZIGETEK - (2006-2008)
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
suzy9

HozzászólásElküldve: Szomb. Júl. 29, 2006 10:07 am    Hozzászólás témája: Omis Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,Omisba megyünk,szeretném tudni járt e ott valaki,ha igen milyen tapasztalatokkal tért haza??
Előre is köszönöm.
Jónásné Tóth Eszter

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 30, 2006 12:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia suzy9!

A családom és én tegnap éjszaka érkeztünk haza Omisból. A 7 éves fiam is velünk volt. Nyugodtan állíthatom, hogy mindannyian nagyon jól éreztük magunkat. Lakókocsit béreltünk, a tengerparttól pár méterre. A táj gyönyörű, a partja homokos. Ha úszni akarsz akkor viszont nagyon sokat kell gyalogolnod, hogy elérd a megfelelő mélységű vizet. Az egész nyaralásban a legfárasztóbb az utazás volt. Ha valamire kíváncsi vagy kérdezz.üdv
hegeduserik

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 30, 2006 8:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok, augusztus 18-án éjjel indulunk omisba bosznián keresztül. Ha esetleg valaki ugyan ebben az időben megy, akkor mehetnénkn együtt, mert mi 4en megyünk egy autóval és ha esetleg valami gond van, akkor tunánk egymásnak segítni.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
suzy9

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 31, 2006 4:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok,az Omis-i árakról szeretnék ezt-azt megtudni,minden érdekel:éttermi,élelmiszer stb.
Sokfélét lehet olvasni a témában,ezért nehéz hiteles képet alkotni.
Először megyünk Horvátországba,nincsenek tapasztalataink,2 pici gyereket is viszünk,nem tudjuk,h. mire számíthatunk.
Előre is köszönöm
Jónásné Tóth Eszter

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 01, 2006 7:07 pm    Hozzászólás témája: Omis Hozzászólás az előzmény idézésével

Étteremben nem jártunk. Reggelit a camping előtti kis üzletben vásároltunk, (pl.:1/2 kg kenyér 7-8 kuna, 1 l tej 6-7 kuna, fánk 3 kuna 1/db) CBA üzlet megtalálható az árai viszont tapsztalatom szerint nem alacsonyabbak mint bármelyik kis üzletben, A gyümölcs ugymint szőlő 25-30 kuna/kg. Dinnyét vettünk még, ami hasonló árban van mint itthon. Fagyasztott élelmiszereket vittünk. Összefoglalva az élelmiszerek bolti árai kétszeresek. A párom sörözött (hátha erre is kíváncsi vagy), a legolcsóbb sör 2 l 14 kuna, ezt két napig lehetett kapni utáni mindíg a drágábbak következtek 0,5 l 8 kuna (és ez közepes minőségű sör). Mi most voltunk először Horvátországban, ha most kezdődne a nyaralás én fejenként 3 pólót, 3 rövidnadrágot, 2 fürdőruhát meg egy öltözet vastagabb ruhát ( a biztonság kedvéért) és sok-sok élelmiszert vinnék ( a tálcás, szeletelt kolbászok, felvágottak, sajtok nagyon jó szolgálatat tehetnek) Remélem tudtam segíteni, Jó nyaralást!
Fati

HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 11, 2006 7:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! 2 napja jöttünk haza Brelából. Omisban nem nyaraltunk csak átmentünk és eltöltöttünk ott 1 napot, este visszamentünk. Omisban a legszebb a hídról a kilátás a hegyekre és a kanonra, ez tényleg lenyűgöző, a strandja az állítólagos homokostól azért messze van, de tényleg van homok, Nekem a tengerpartja nem tetszett annyira, a főutcája jó nyüzsgős, lehet kapni mindent. De én sokkal de sokkal szebbre számítottam. Az óvárosi része viszont engem lenyűgözött, azok a picike utcák, csodálatosak voltak. De maga az Omisi összkép... hát a makarskai riviérán vannak szebb részek. pl. Brela, Baska Voda, Makarska, Podgora, Tucepi... ezek igazán nagyon szépek. Végig jártuk az egészet. Gyönyörűek. Az árak 2x annyi mint nálunk, ettek a gyerekek 600 forintos csokit is, ami nálunk 200 Ft. 1 hamburger 18 kuna, szóval drága minden. De azért aki Omisba megy, nagyot nem fog csalódni, mert azért természetesen szép, csak én szebbre számítottam.
Vissza az elejére
Melinda

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 17, 2007 1:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igaz,hogy csak tavalyi hozzászólások vannak, de hátha felélénkül ez a topic,lassan tervezhetjük a nyarat.

Omis az a város,ahova nem mennék még egyszer.
A város rettenetesen zsúfolt, a járdáról szinte lefolyik a tömeg az úttestre, főszezonban állandó dugók vannak, sétálás közben az ember nyeli az autók kipufogó szagát.
A strand homokos, ami mindig zavaros és csúnya,és olyan,mintha Siófokon járnék, be kell gyalogolni kb 150-200 m-t,hogy lehessen úszni.

Egy napos kirándulásra nagyon jó a város, de ott nyaralni nem érdemes.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
pálmafa

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 18, 2007 12:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Néhány dologban egyet értünk. Nagyon régen nyaraltunk a Galeb kempingben és pár éve bementünk fürödni a gyerekkel, hogy legyen neki egy kis homokos part. Nem volt odáig tőle, de mi sem. Tiszta Balaton déli part. Crying or Very sad Viszont a városka nagyon szép, és a Cetinán felmenni kishajóval hatalmas élmény. Persze ezt akkor is meg lehet tenni, ha csak kirándulni megyünk oda.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
cemi

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 09, 2007 6:05 pm    Hozzászólás témája: Omis Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem Omis Horvátország egyik legjobb helye, főleg kisgyermekes családoknak. A tenger szerintem tiszta, lassan mélyül, tele van a környék és maga Omis is látnivalókkal. Én a családommal 99 -óta járok oda nyaralni. Elmondhatom, hogy már barátaink vannak lennt. A szállás szerintem, sokkal olcsóbb és megbizhatóbb magánuton, mint az internetten. A horvát barátainknak utazási irodájuk van, közel 160 apartman áll a nyaralni vágyok rendelkezésére, illetve a magyarnyelvű idegenvezetéésel szervezett kirándulások/ Barc, Dubrovnik, rafting, canoning /.
Én mindenkinek ajánlom, hogy egyszer keresse fel a kalózváráról és a Cetina folyóról híres dalmát kisvárost.
Vissza az elejére
Viki86

HozzászólásElküldve: Szer. Ápr. 11, 2007 7:57 am    Hozzászólás témája: Omis Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Igaz, hogy még csak április van, de úgy néz ki, hogy sikerült elintéznünk a júliusi nyaralásunkat (párommal) Omisba. Itt a fórumon olvastam róla jót is, rosszat is Crying or Very sad , remélem mi inkább az előbbi oldalt fogjuk erősíteni. Igazából mások tapasztalatait, élményeit is szívesen olvasnám, hogy érezték magukat, milyen volt az idő (pl.: július végén), milyenek az emberek, milyenek a szórakozási lehetőségek, mennyire durvák a bolti ill. éttermi árak stb.! Mi repülővel megyünk Splitbe, így az is nagyon érdekelne, hogy a repülőtérről mennyire nehéz/bonyolult/drága eljutni Omisba. Egyáltalán honnan indul a busz? A vasútállomás vagy a kikötő környékéről esetleg? (csak ezen a részen vunk egy kicsit ismerősek) Omison belül több buszmegálló is van? Szóval ilyen gyakorlati kérdésekben kérném a segítségeteket... Nagyon hálás lennék ha vki tudna érdemi információkkal szolgálni. Előre is köszönöm! Üdv: Viki
Vissza az elejére
gerlaj

HozzászólásElküldve: Csüt. Ápr. 12, 2007 8:17 am    Hozzászólás témája: Omis Hozzászólás az előzmény idézésével

Angolul, németül itt találsz infókat: http://tz-omis.hr/content/view/14/29/lang,en/

Itt csak horvátul: www.omis.hr
Srami

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 15, 2007 9:38 am    Hozzászólás témája: Lakókocsi bérlés Hozzászólás az előzmény idézésével

Korculára utazunk augusztus végén, de szeretnénk előbb indulni és aug. 22-25-ig Omisban kempingben tölteni pár napot. Mivel a sátorozáshoz sok felszerelésre lenne szükség, lakókocsit kellene bérelnünk.
A Galeb kempingben több magyarnak is van kiadó lakókocsija, leheséges,
hogy pár napra is lehet kiadó kocsit találni?
Van valakinek ilyen tapasztalata, esetleg telefonszám, e-mail cím?
Vissza az elejére
gerlaj

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 16, 2007 6:36 am    Hozzászólás témája: Omis Hozzászólás az előzmény idézésével

http://lakokocsiberles.fw.hu/
cemi

HozzászólásElküldve: Csüt. Ápr. 19, 2007 2:15 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Omisba Splitből a 60-as helyijáratú busszal tudsz bejutni leggyorsabban. Minden óra 1/4 és 3/4 körül van a piac melleti buszmegállóban. Kb 20 kn a buszjegy. Ha Omis központjában van a szállásotok, és valamelyik utazási irodánál foglaltátok, akkor a kikötői megállóig kérd a jegyet.
Szórakozási lehetőség a Cetina partján levő discoban van, az óvárosban is van több kisebb disco, illetve pub. Július vége az egyik legmelegebb és legszárazabb időszak. Az árak szerintem nem vészesek. A Studenac bevásárló központba vásároljatok. Vigyázzatok a kirándulásokkal. Hajókirándulásra a Cetinán álló Salvator hajóval menjetek, azon kedden és csütörtökön az árban benn van a magyar idegenvezetés is. Szerintem nem fogtok csalódni Omisban. Ha bármi kérdésed van írj, szívesen válaszolok, ha tudok. Mi 99 óta ide járunk le.
Vissza az elejére
DrJoci26

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 28, 2007 1:12 pm    Hozzászólás témája: Omis Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha valami tud megbízható szállást Omis ,Brela ,Baska Voda részeken az írjon nekem drjozsi24@vipmail.hu (ugyan ez az MSN címem is)
Júliusban mennénk 6 an.
Köszönöm
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése:   
Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Utazás Horvátországba... A TENGERPART ÉS A SZIGETEK - (2006-2008) Időzóna: (GMT 0)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő
1 / 8 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Különleges ajánlatok!       -      60 magánszállás Plitvicén      -      Villák az Adrián      -     8000 magánszállás      -     Több napos túrák Horvátországban!!   

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Display Pagerank
websas.hu