-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tartalomjegyzék

Kérjük, ajánlja ezt az oldalt ismerősének!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció   ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Plitvice - kérdések, válaszok, tapasztalatok, élmények...
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő

Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Utazás Horvátországba... EGYÉB UTICÉLOK (2006-2008)
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
mirella

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 7:59 am    Hozzászólás témája: Plitvicei szalas Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! parommal a Plitvicei tvakhoz keszulunk par napra, szeptember elejen. Jo szalas tipre lenne szuksegem. Segitseget elore is koszonom1
Lányok

HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 25, 2006 6:25 am    Hozzászólás témája: Re: Plitvicei szalas Hozzászólás az előzmény idézésével

mirella írta:
Sziasztok! parommal a Plitvicei tvakhoz keszulunk par napra, szeptember elejen. Jo szalas tipre lenne szuksegem. Segitseget elore is koszonom1

Szia! Mi aug. 21.-én szálltunk meg Plitvicén. Ezt a szállást csak ajánlani tudom. A park egyes bejáratának parkolójából lehet megközelíteni. Mindenhol tábla jelzi. (a reklám szövege magyarul: ne irodán keresztül keress szállást, hanem foglald le magadnak). 14-15 EUR/fő a szállás, ha reggeli nélkül kéred. A tulaj németül és olaszul perfektül beszél, de az angollal is meg tudtam értetni magam.

TEL: 385-53-758-023
Mobil: 385-98-882-661
Net: ljubica.spehar@gs.htnet.ht

Cím: Rastovaca 17

Zuhanyzós, WC-s szobák gyönyörű kivitelben! (Mo-on szállodai minőség)

A tavakat szerintem az 1-es bejárat felől közelítsétek meg, mert akkor a vízesésekkel szemben haladsz és teljes pompájában láthatod. Felejthetetlen.
Lányok

HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 25, 2006 6:31 am    Hozzászólás témája: Re: Plitvice-hozzaszolas,kerdes Hozzászólás az előzmény idézésével

almart írta:
Sziasztok,mi szept.2-tol megyunk 1 hetre Eszak-Dalmaciaba.A plitvicei-tavakat mi sem akartuk kihagyni,ezert ugy dontottunk,mar aug.31-en elindulunk es megszallunk ket ejszakara a tavak mellett egy maganappartmanban.Igy 3 legyet utunk egy csapasra,mert lesz idonk rendesen korulnezni,az odautnal elkeruljuk a szombati turnusvaltast,es az ut a tengerig sem lesz a gyerekeknek olyan faraszto,hisz beiktatunk egy pihenot.Szombaton aztan onnet raerunk nyugiban elindulni akar 10 ora utan is,a hatralevo 200 km-t mar vigan lehuzzuk.Lenne egy kerdesem is,megpedig,hogy mit tapasztaltatok,jarhatoak a tavaknal a deszkapallok babakocsival,attol tartok,nem fog-e rajtuk akadozni a kerek.Tobb kepet megneztem a neten,azt lattam egyik-masik helyen nagyon nagy tavolsagok vannak a deszkak kozt,de vannak olyan utak is,ahol ugy erzem nem lesz gond a kozlekedessel.Legyszi irjatok meg a tapasztalataitokat.Koszi mindenkinek,Marti

Szia!

Most jöttünk haza Horváto.-ból 21.-én voltunka a Plitvicei tavaknál és nagyon sokan voltak babakocsival. Voltak nagykerekűvel és kicsi bolygókerekessel is! Olyat is láttam akinek nem is voltak beakasztva a bolygókerekek. Szerintem nyugodtan végigtudtok menni babakocsival is, mert a pallók teteje le van csiszolva, ahol pedig a hegyben vájt úton kell menni az elég széles és nagyon kevés a szikla. Mi a legnagyobb túrát tettük meg ami választható volt, de fent is nyugodtan közlekedtek a babakocsival. Ez miatt ne hagyjátok ki. Neked is csak azt tudom tanácsolni, hogy az 1-es bejáratnál menjetek be. Igaz ekkor felfele kell haladni a völgyből, de nem akkor emelkedőkkel, hogy ne lehetne kibírni és így szemből, teljes pompájában látjátok a vízeséseket. A hajóra és a buszra is felviszik a babakocsikat.
mirella

HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 25, 2006 6:41 am    Hozzászólás témája: Szallas Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Agi!
Nagyon szepen koszonom!
Sokat segitetel! Razz

udvozlet:
almart

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 26, 2006 8:43 am    Hozzászólás témája: Babakocsis kozlekedes Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Agi,koszi a valaszt,megkonnyebbultem,az az igazsag.Nekunk nagy bolygokereku kocsink van,en is arra gondoltam,hogy az elso kerekeket lefixalom es akkor konnyebb tolni.ha meg vhol nehezebben menne,legfeljebb azon a reszen huzzuk,nem? Nekunk is ajanlottak a hajot,de akkor allitolag a legszebb reszeket epp nem latjuk.Irtad,hogy az 1-es bejaratot ajanlod,hogy ez a leghosszabb utvonal,az idoben mennyi,kb. hany ora?Koszi,Marti
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
uhuhu

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 27, 2006 5:39 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

annak aki szeret kocsikázni:

Plitvicétől 30 km-re /elötte / van egy falucska, aminek a neve: RASTOKE
még a térkép se nagyon jelzi, én is GPS szel találtam meg.

A falucska 1 utcából áll, és az a nevezetessége, fogy átfolyik rajta a viz, illetve minden ház alatt vizesések vannak. Gyönyörűűű, és nagyonjó.

minden ház alatt lépcsőtzetesen zubog a hideg édesviz, és faszerkezetes faházakban alszol, a hideg,párás szobába. nagyon szép, és nagyon jó.
Egy fahidon mész be a faluba.
a házak között lezúduló viz egy tóba érkezik, ami szintén - a nagy szintkülönbség miatt - szép vizesés formájában egy folyóba esik, amibe fürödtek az emberek.

A szállás nem volt drága, 18 EUR/éj/fő reggelivel, aminél a házinéni igazi terülj-terülj asztalkámot csinált, annyi finomsággal, hogy nem is tudtunk ebédelni...

akit érdekel a kép: http://emc.elte.hu/~uhuhu/horv/rastoke/

igazi ajánlom kategóia... , ide viszem az ismerőseimet, akik még nem voltak a Plitvicei tavaknál
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
anni

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 30, 2006 2:18 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én az árakkal kapcsolatban szeretnék infohoz jutni.
Pontosabban, hogy a belépő mit tartalmaz. Olvastam, hogy van lehetőség hajózásra, illetve busszal, kisvonattal is lehet közlekedni a tavaknál ezek milyen sűrűn járnak, és mennyibe kerülnek?
Köszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
gerlaj

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 30, 2006 3:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A belépőjeggyel ingyen használahatod a hajókat és a buszokat, ezért érdemes megőrizni a jegyeket. Arról viszont nem tudok, hogy valamiféle kisvonat is járna a parkban.

A hozzászólás legutóbb gerlaj által Szer. Aug. 30, 2006 8:52 pm-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
anni

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 30, 2006 8:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi a gyors választ, lehet a kisvonatot én keverem más hellyel.

Üdv: Anni
Vissza az elejére
Cinca

HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 11, 2006 11:44 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Októberben tervezzük barátokkal, hogy kirándulunk egyet a Plitvicei tavaknál. Azt fontolgatjuk mikor menjünk október elején, vagy még belefér az október 23-i hétvége. Ha valaki esetleg jártasabban az ottani időjárásban nagyon megköszönném a segítségét! Valamint érdekelne, hogy uhuhu által leírt Rastoke falucskába előre be kell jelentkezni, vagy van rá esély, hogy találjunk könnyen szállást?

Köszönettel: Szisz
Vissza az elejére
uhuhu

HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 11, 2006 5:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Cinca írta:
Sziasztok!

Októberben tervezzük barátokkal, hogy kirándulunk egyet a Plitvicei tavaknál. Azt fontolgatjuk mikor menjünk október elején, vagy még belefér az október 23-i hétvége. Ha valaki esetleg jártasabban az ottani időjárásban nagyon megköszönném a segítségét! Valamint érdekelne, hogy uhuhu által leírt Rastoke falucskába előre be kell jelentkezni, vagy van rá esély, hogy találjunk könnyen szállást?

Köszönettel: Szisz

én bejelentkeznék....

itt: http://www.apartmani-hrvatska.com/osobnahu.asp?BR=3343
Cinca

HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 11, 2006 5:37 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Megfogadom, és köszönöm a linket!
Vissza az elejére
almart

HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 12, 2006 11:41 am    Hozzászólás témája: Babakocsis kozlekedes Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,szombaton jottunk haza 10 napos horvatorszagi nyaralasunkbol.Mint korabban is irtam,megalltunk Plitvicen is odafele menet 2 ejszakara,Poljanak telepulesen,ami a tavak 1-es bejaratatol kb. 2km-re van a hegyoldalban.Semmi gond nem volt a babakocsis kozlekedessel a parkban,par helyen ugyan cipelni kellett a kicsit kezben,de mindent egybevetve nyugodtan bejarhato a park kocsival.Mi is az 1-es bejarattal kezdtuk,gyonyoru helyeket lattunk,aztan autoval felmentunk a 2-eshez.Ott a bejaratnal a penztarosholgy figyelmeztetett,hogy mintegy 200 lepcso var bennunket.Azert bementunk,hat ez volt a legnehezebb az egesz kiruccanasban,koptuk a tudonket,mire le- ill. felertunk.De meg 1x mondom,az egyes bejaraton bemenve konnyen lehet kozlekedni,senkit ne riasszon el,ha kocsival van. Ugyanezt tapasztaltam a Krka NP-ban is,ott is gond nelkul setalgattunk,az egyetlen hely,ahova nem tudtunk kocsistul lemenni,az utolso allomas,a vizesesek alatti furdohely volt.Oda felvaltva mentunk.Az ido is vilagi volt,vegig a 10 alatt 30 fok feletti hoseg,semmi eso vagy szel,szoval jol kifogtuk.Ha vkit erdekel,a belepo szeptemberben Plitvicen felnottnek 85,gyereknek 50 kuna,Krkan felnottnek 50,gyereknek 35 kuna.
Vissza az elejére
Szöszke4

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 27, 2006 7:43 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Szeretnénk elmenni 2-3 napra a Plitvicei tavakhoz November elején! Ha valaki tud olcsó szálláshelyet és mindenféle árakat irjon nekem mailt! (beb01@freemail.hu) Köszike Wink
Vissza az elejére
gerlaj

HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 28, 2006 12:35 pm    Hozzászólás témája: Plitvicei szállás Hozzászólás az előzmény idézésével

http://www.apartmani-hrvatska.com/senj/index.htm ill. http://www.tz-slunj.hr/index.asp itt érdemes nézelődni.
Hozzászólások megtekintése:   
Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Utazás Horvátországba... EGYÉB UTICÉLOK (2006-2008) Időzóna: (GMT 0)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő
5 / 9 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Különleges ajánlatok!       -      60 magánszállás Plitvicén      -      Villák az Adrián      -     8000 magánszállás      -     Több napos túrák Horvátországban!!   

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Display Pagerank
websas.hu