|
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
 |
|
|
Kérjük, ajánlja ezt az oldalt ismerősének! |
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gy.I.K. Keresés Taglista Csoportok
Regisztráció
Profil Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned Belépés
Plitvice - kérdések, válaszok, tapasztalatok, élmények...
Ugrás a köv. oldalra: Előző 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Következő
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
mirella
Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 7:53 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Aug. 21, 2006 7:59 am Hozzászólás témája: Plitvicei szalas |
|
|
Sziasztok! parommal a Plitvicei tvakhoz keszulunk par napra, szeptember elejen. Jo szalas tipre lenne szuksegem. Segitseget elore is koszonom1 _________________ Mirella |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lányok
Csatlakozott: 2006.08.24. Csütörtök 12:32 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Szeged
|
Elküldve: Pént. Aug. 25, 2006 6:25 am Hozzászólás témája: Re: Plitvicei szalas |
|
|
| mirella írta: | | Sziasztok! parommal a Plitvicei tvakhoz keszulunk par napra, szeptember elejen. Jo szalas tipre lenne szuksegem. Segitseget elore is koszonom1 |
Szia! Mi aug. 21.-én szálltunk meg Plitvicén. Ezt a szállást csak ajánlani tudom. A park egyes bejáratának parkolójából lehet megközelíteni. Mindenhol tábla jelzi. (a reklám szövege magyarul: ne irodán keresztül keress szállást, hanem foglald le magadnak). 14-15 EUR/fő a szállás, ha reggeli nélkül kéred. A tulaj németül és olaszul perfektül beszél, de az angollal is meg tudtam értetni magam.
TEL: 385-53-758-023
Mobil: 385-98-882-661
Net: ljubica.spehar@gs.htnet.ht
Cím: Rastovaca 17
Zuhanyzós, WC-s szobák gyönyörű kivitelben! (Mo-on szállodai minőség)
A tavakat szerintem az 1-es bejárat felől közelítsétek meg, mert akkor a vízesésekkel szemben haladsz és teljes pompájában láthatod. Felejthetetlen. _________________ Ági |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lányok
Csatlakozott: 2006.08.24. Csütörtök 12:32 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Szeged
|
Elküldve: Pént. Aug. 25, 2006 6:31 am Hozzászólás témája: Re: Plitvice-hozzaszolas,kerdes |
|
|
| almart írta: | | Sziasztok,mi szept.2-tol megyunk 1 hetre Eszak-Dalmaciaba.A plitvicei-tavakat mi sem akartuk kihagyni,ezert ugy dontottunk,mar aug.31-en elindulunk es megszallunk ket ejszakara a tavak mellett egy maganappartmanban.Igy 3 legyet utunk egy csapasra,mert lesz idonk rendesen korulnezni,az odautnal elkeruljuk a szombati turnusvaltast,es az ut a tengerig sem lesz a gyerekeknek olyan faraszto,hisz beiktatunk egy pihenot.Szombaton aztan onnet raerunk nyugiban elindulni akar 10 ora utan is,a hatralevo 200 km-t mar vigan lehuzzuk.Lenne egy kerdesem is,megpedig,hogy mit tapasztaltatok,jarhatoak a tavaknal a deszkapallok babakocsival,attol tartok,nem fog-e rajtuk akadozni a kerek.Tobb kepet megneztem a neten,azt lattam egyik-masik helyen nagyon nagy tavolsagok vannak a deszkak kozt,de vannak olyan utak is,ahol ugy erzem nem lesz gond a kozlekedessel.Legyszi irjatok meg a tapasztalataitokat.Koszi mindenkinek,Marti |
Szia!
Most jöttünk haza Horváto.-ból 21.-én voltunka a Plitvicei tavaknál és nagyon sokan voltak babakocsival. Voltak nagykerekűvel és kicsi bolygókerekessel is! Olyat is láttam akinek nem is voltak beakasztva a bolygókerekek. Szerintem nyugodtan végigtudtok menni babakocsival is, mert a pallók teteje le van csiszolva, ahol pedig a hegyben vájt úton kell menni az elég széles és nagyon kevés a szikla. Mi a legnagyobb túrát tettük meg ami választható volt, de fent is nyugodtan közlekedtek a babakocsival. Ez miatt ne hagyjátok ki. Neked is csak azt tudom tanácsolni, hogy az 1-es bejáratnál menjetek be. Igaz ekkor felfele kell haladni a völgyből, de nem akkor emelkedőkkel, hogy ne lehetne kibírni és így szemből, teljes pompájában látjátok a vízeséseket. A hajóra és a buszra is felviszik a babakocsikat. _________________ Ági |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mirella
Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 7:53 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Aug. 25, 2006 6:41 am Hozzászólás témája: Szallas |
|
|
Szia Agi!
Nagyon szepen koszonom!
Sokat segitetel!
udvozlet: _________________ Mirella |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
almart
|
Elküldve: Szomb. Aug. 26, 2006 8:43 am Hozzászólás témája: Babakocsis kozlekedes |
|
|
| Szia Agi,koszi a valaszt,megkonnyebbultem,az az igazsag.Nekunk nagy bolygokereku kocsink van,en is arra gondoltam,hogy az elso kerekeket lefixalom es akkor konnyebb tolni.ha meg vhol nehezebben menne,legfeljebb azon a reszen huzzuk,nem? Nekunk is ajanlottak a hajot,de akkor allitolag a legszebb reszeket epp nem latjuk.Irtad,hogy az 1-es bejaratot ajanlod,hogy ez a leghosszabb utvonal,az idoben mennyi,kb. hany ora?Koszi,Marti |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
uhuhu

|
Elküldve: Vas. Aug. 27, 2006 5:39 am Hozzászólás témája: |
|
|
annak aki szeret kocsikázni:
Plitvicétől 30 km-re /elötte / van egy falucska, aminek a neve: RASTOKE
még a térkép se nagyon jelzi, én is GPS szel találtam meg.
A falucska 1 utcából áll, és az a nevezetessége, fogy átfolyik rajta a viz, illetve minden ház alatt vizesések vannak. Gyönyörűűű, és nagyonjó.
minden ház alatt lépcsőtzetesen zubog a hideg édesviz, és faszerkezetes faházakban alszol, a hideg,párás szobába. nagyon szép, és nagyon jó.
Egy fahidon mész be a faluba.
a házak között lezúduló viz egy tóba érkezik, ami szintén - a nagy szintkülönbség miatt - szép vizesés formájában egy folyóba esik, amibe fürödtek az emberek.
A szállás nem volt drága, 18 EUR/éj/fő reggelivel, aminél a házinéni igazi terülj-terülj asztalkámot csinált, annyi finomsággal, hogy nem is tudtunk ebédelni...
akit érdekel a kép: http://emc.elte.hu/~uhuhu/horv/rastoke/
igazi ajánlom kategóia... , ide viszem az ismerőseimet, akik még nem voltak a Plitvicei tavaknál |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
anni
|
Elküldve: Szer. Aug. 30, 2006 2:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Én az árakkal kapcsolatban szeretnék infohoz jutni.
Pontosabban, hogy a belépő mit tartalmaz. Olvastam, hogy van lehetőség hajózásra, illetve busszal, kisvonattal is lehet közlekedni a tavaknál ezek milyen sűrűn járnak, és mennyibe kerülnek?
Köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gerlaj
|
Elküldve: Szer. Aug. 30, 2006 3:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A belépőjeggyel ingyen használahatod a hajókat és a buszokat, ezért érdemes megőrizni a jegyeket. Arról viszont nem tudok, hogy valamiféle kisvonat is járna a parkban. _________________ gerlaj
A hozzászólás legutóbb gerlaj által Szer. Aug. 30, 2006 8:52 pm-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
anni
|
Elküldve: Szer. Aug. 30, 2006 8:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi a gyors választ, lehet a kisvonatot én keverem más hellyel.
Üdv: Anni |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Cinca
Csatlakozott: 2006.09.11. Hétfő 11:26 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Szept. 11, 2006 11:44 am Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Októberben tervezzük barátokkal, hogy kirándulunk egyet a Plitvicei tavaknál. Azt fontolgatjuk mikor menjünk október elején, vagy még belefér az október 23-i hétvége. Ha valaki esetleg jártasabban az ottani időjárásban nagyon megköszönném a segítségét! Valamint érdekelne, hogy uhuhu által leírt Rastoke falucskába előre be kell jelentkezni, vagy van rá esély, hogy találjunk könnyen szállást?
Köszönettel: Szisz |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
uhuhu

|
Elküldve: Hétf. Szept. 11, 2006 5:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Cinca írta: | Sziasztok!
Októberben tervezzük barátokkal, hogy kirándulunk egyet a Plitvicei tavaknál. Azt fontolgatjuk mikor menjünk október elején, vagy még belefér az október 23-i hétvége. Ha valaki esetleg jártasabban az ottani időjárásban nagyon megköszönném a segítségét! Valamint érdekelne, hogy uhuhu által leírt Rastoke falucskába előre be kell jelentkezni, vagy van rá esély, hogy találjunk könnyen szállást?
Köszönettel: Szisz |
én bejelentkeznék....
itt: http://www.apartmani-hrvatska.com/osobnahu.asp?BR=3343 _________________ A Képeim Horvátországról, Boszniáról, a világról amerre jártam, és az autóimról: http://akoskep.ini.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Cinca
Csatlakozott: 2006.09.11. Hétfő 11:26 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Szept. 11, 2006 5:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Megfogadom, és köszönöm a linket! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
almart
|
Elküldve: Kedd. Szept. 12, 2006 11:41 am Hozzászólás témája: Babakocsis kozlekedes |
|
|
| Sziasztok,szombaton jottunk haza 10 napos horvatorszagi nyaralasunkbol.Mint korabban is irtam,megalltunk Plitvicen is odafele menet 2 ejszakara,Poljanak telepulesen,ami a tavak 1-es bejaratatol kb. 2km-re van a hegyoldalban.Semmi gond nem volt a babakocsis kozlekedessel a parkban,par helyen ugyan cipelni kellett a kicsit kezben,de mindent egybevetve nyugodtan bejarhato a park kocsival.Mi is az 1-es bejarattal kezdtuk,gyonyoru helyeket lattunk,aztan autoval felmentunk a 2-eshez.Ott a bejaratnal a penztarosholgy figyelmeztetett,hogy mintegy 200 lepcso var bennunket.Azert bementunk,hat ez volt a legnehezebb az egesz kiruccanasban,koptuk a tudonket,mire le- ill. felertunk.De meg 1x mondom,az egyes bejaraton bemenve konnyen lehet kozlekedni,senkit ne riasszon el,ha kocsival van. Ugyanezt tapasztaltam a Krka NP-ban is,ott is gond nelkul setalgattunk,az egyetlen hely,ahova nem tudtunk kocsistul lemenni,az utolso allomas,a vizesesek alatti furdohely volt.Oda felvaltva mentunk.Az ido is vilagi volt,vegig a 10 alatt 30 fok feletti hoseg,semmi eso vagy szel,szoval jol kifogtuk.Ha vkit erdekel,a belepo szeptemberben Plitvicen felnottnek 85,gyereknek 50 kuna,Krkan felnottnek 50,gyereknek 35 kuna. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Szöszke4
|
Elküldve: Pént. Okt. 27, 2006 7:43 am Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Szeretnénk elmenni 2-3 napra a Plitvicei tavakhoz November elején! Ha valaki tud olcsó szálláshelyet és mindenféle árakat irjon nekem mailt! (beb01@freemail.hu) Köszike  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gerlaj
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Különleges ajánlatok! -
60 magánszállás Plitvicén -
Villák az Adrián - 8000 magánszállás -
Több napos túrák Horvátországban!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|