-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tartalomjegyzék

Kérjük, ajánlja ezt az oldalt ismerősének!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció   ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Plitvice - kérdések, válaszok, tapasztalatok, élmények...
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő

Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Utazás Horvátországba... EGYÉB UTICÉLOK (2006-2008)
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
p.g.m.

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 03, 2006 9:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ízelítőnek küldöma képeket, az első Cres szigetéről, Osorból van, igazi ínyencség. Hasonlót ettünk Pulában, a kikötőben -itt kihozták tálcán a friss, nyers alapanyagot és amelyiket kértük, azt sütötték meg - és Okrug Gornji kis öblében is volt hasonló élményben részünk. Itt megfejelték házi süteménnyel és egy üveg fügepálinkával is a lakomát!

Szintén Osorból, csak ez négylábú volt:

És Vodicéből, a tengerpartról is:
http://www.horvatforum.com/forum/userpix/241_DSC00389_1.jpg[/img]

És egy Ninből is, itt végignéztük a nyúzástól kezdve az egész folyamatot, hogyan kötözik össze és fűszerezik:

Egész éhes lettem!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
pálmafa

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 8:14 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez már merényletnek számít! Rolling Eyes
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
admin
Site Admin

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 9:26 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

p.g.m. írta:
...
A többi kép: kep.tar.hu/pgmaria Crotia címszó alatt, több is van!

Kedves p.g.m.!
Ha gondolod, feltölthetsz néhány képet Plitivicéről a www.horvatfoto.com -ra is. Örülnék neki, örülnénk neki. (Csak egy rövid regisztrálás kell az oldalon...)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
p.g.m.

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 1:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Admin!

Nem jártam még azon a lapon, megnéztem, de valamiért nem sikerül a regisztráció. Van valami 5leted, hogy miért nem? p.g.m.
Vissza az elejére
admin
Site Admin

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 2:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

p.g.m. írta:
Szia Admin!
Nem jártam még azon a lapon, megnéztem, de valamiért nem sikerül a regisztráció. Van valami 5leted, hogy miért nem? p.g.m.

Hát, ötletem nincs. Úgy veszem észre, hogy nincs gond a regisztrálásokkal. Csináltam neked egy felhasználói nevet manuálisan. (a többit privát üzenetben...)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
p.g.m.

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 6:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Admin!

Köszönöm a segítségedet, sikerült a regisztrálás, remélem , a feltöltött képek tetszeni fognak mindenkinek.
p.g.m.
Vissza az elejére
Szaszi

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 7:55 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok, mi most voltunk a tavaknál, gyönyörű!
A szállást, ahol megszálltunk, csak ajánlani tudom mindenkinek. 20 EUR személyenként. A link:
http://www.travel-tourist.com/obj3007_en.htm
A 2-es bejárattól kb 1-2 km-re van, a tulaj nagyon kedves nő, amikor megérkeztünk, nem volt otthon, de telefonon azt mondta, azt a szobát választjuk, amelyiket akarjuk. Nagyon tiszta hely!
Amúgy ha nem fixáltuk volna le a szállást, akkor is találtunk volna, mert lépten- nyomon hirdetnek útközben.

Nekem egyébként a tavakhoz a 2-es bejárattól való indulás jobban bejött, mint az 1-ről, mert onnan mindkét részre (alsó és felső tavak) kisebb túrákat is meg lehet tenni. Mindkét rész nagyon szép, de ha valakinek csak kevés ideje van, akkor szerintem a nagy vízesés irányába induljon.
Mi 2 napos belépőt vettünk, 130 kuna volt, az 1 napos 100 kuna.
Tényleg érdemes megnézni Plitvicét, mert nagyon szép.
Vissza az elejére
Zitacica

HozzászólásElküldve: Szomb. Júl. 22, 2006 5:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Egy hét múlva indulunk Horvátországba. Annyi szépet olvastam a Plitvicei tavakról, hogy úgy gondoltuk, hazafelé megnézzük, és ott is alszunk egy éjszakát.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek kapunk szállást (két felnőtt és egy gyerek), akkor is, ha nem foglalunk előre? Az az igazság, hogy a neten foglaláshoz még béna vagyok, utazási irodába meg ezért már nem rohangálnék külön.
Köszi előre is a választ: Zita.
Vissza az elejére
gerlaj

HozzászólásElküldve: Szomb. Júl. 22, 2006 6:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az út mentén és a környéken mindenhol vannak kiadó szobák. Két éve10 euró/kop volt. Azért érdemes kora estig odaérni!
Zitacica

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 23, 2006 9:19 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Gerlaj!
Köszi a gyors segítséget. Így megnyugodtam, hogy van esély a szállásra.
Üdv: Zita.
Vissza az elejére
bl75

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 01, 2006 1:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni vkitől hogy a Karlovac és a plitvicei tavak közötti főút (ha jól tudom E71) milyen minőségű, érdemes-e ezen az úton továbbmenni Makarskáig vagy inkább vissza a pályára?

Előre is köszönöm:
Laci
Vissza az elejére
szl719

HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 04, 2006 11:02 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mindenképpen látni kell. Karlovacig autópálya, majd Split felé vezető főút (minősége sokkal jobb mint a hazaiaké). Szállásnak tudom ajánlani pár km-re a tavaktól Poljanak helységben: http://www.apartmani-hrvatska.com/osobnaen.asp?BR=3178 (14 Euró/fő/nap, de több nap v, személy esetén alkudni is lehet), vendéglőnek pedig a Poljanaki leágazástól északra bal oldalon az elsőt. A belépő 100 Kn/1 nap ill. 130 Kn/2 nap, a túrát a kisbusszal érdemes kezdeni a végállomásig és onnan lefelé gyalog. A bejáratok előtt ingyenes a parkolás.
Vissza az elejére
Jenny

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 13, 2006 11:58 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szeretném megkérdezni attól, aki már volt Plitvicén, h kutyát be lehet vinni a parkba?
Vissza az elejére
gerlaj

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 13, 2006 3:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A NP honlapja szerint pórázon be szabad vinni kutyát:

Article 10.

Free circulation of dogs within the area of the National park is forbidden. Dogs must be leashed or in a delimited area, or be led leashed.
Jenny

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 13, 2006 6:15 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm a választ. A kutya nálunk családtag,ezért nagyon fontos ez nekünk!Smile
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Utazás Horvátországba... EGYÉB UTICÉLOK (2006-2008) Időzóna: (GMT 0)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő
4 / 9 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Különleges ajánlatok!       -      60 magánszállás Plitvicén      -      Villák az Adrián      -     8000 magánszállás      -     Több napos túrák Horvátországban!!   

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Display Pagerank
websas.hu