|
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
 |
|
|
Kérjük, ajánlja ezt az oldalt ismerősének! |
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gy.I.K. Keresés Taglista Csoportok
Regisztráció
Profil Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned Belépés
Plitvice - kérdések, válaszok, tapasztalatok, élmények...
Ugrás a köv. oldalra: Előző 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Következő
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
almart
|
Elküldve: Pént. Ápr. 14, 2006 8:08 pm Hozzászólás témája: Plitvice-szallasok |
|
|
| Szia,Nyuszi! Ajanlom neked a Horvatorszag.lap.hu oldalt,es azon belul az ut.irodak kozul az Adriatica.net oldalat.Miutan raklikkelsz,kijon az iroda honlapja,ott az Autentikus Horvatorszag cimszo alatt menj ra Plitvicere.Egy rakas maganszallast behuz a tavak kornyeken.Mi is rajtuk keresztul foglaltunk interneten,nagyon segitokeszek voltak,e-mailben megirtuk,milyen elvarasaink vannak,es ok ajanlottak megfelelo szallashelyet.De ha keresgetni van kedvetek,nezzetek at azt a min.60 ajanlatot,ami az oldalon van.Ha meg fotokat vagy csak infokat akarsz a plitvicerol,akkor menj ra a plitviceitavak.lap.hu oldalra,es ott mindent megtalalsz ami erdekel.Kulonosen figyelmedbe ajanlom a fotok kozul azokat,melyek az Ismeretlen Rengeteg cimszo alatt vannak.Jo keresgelest......Marti |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
almart
|
Elküldve: Pént. Ápr. 14, 2006 8:22 pm Hozzászólás témája: Plitvice-szallasok |
|
|
| Nyuszi meg vmi eszembe jutott,van meg egy appartman kereso program,a www.apartmani-hrvatska.com. Ha belemesz,ne valtoztasd at a nyelvet magyarra,mert a plitvicei szallasokat a magyar valtozat nem huzza be.Valaszthatsz v.horvat,v.nemet,v.angol nyelvbol.Miutan a nyelvet kivalasztottad,a terkepen menj ra a Plitvicei regiora /azt hiszem Senj es kornyekehez tartozik/.Ahogy lassan mozogsz a kurzorral,mutatja melyik regiban jarsz eppen.Klikkelj ra Senjre,utana ott is behuzza a Plitvice kornyeki falukat,itt mar csak vegignezed az ajanlatokat,ugy,hogy mindig az adott falura klikkelsz ra.Itt is egy rakas maganszallast talalsz,fotokkal,pontos leirassal/felszereltseg,kozponttol valo tavolsag,parkolasi lehetoseg stb/.Ezek az appartmanok kozvetlenul a tulajdonosoktol berelhetok,a megadott tel.szamon,e-mail cimen felveheto veluk a kapcsolat,de ha ajanlhatom,inkabb a tel.valasszatok,az e-mailre a mi esetunkben gyakran nem valaszoltak. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
nyuszi
|
Elküldve: Szomb. Ápr. 15, 2006 5:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Almart, nagyon szepen koszonom a segitseget. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Miklósné Bódi Edina
Csatlakozott: 2006.04.19. Szerda 11:18 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: szeged
|
Elküldve: Szer. Ápr. 19, 2006 12:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Tudna-e valaki segíteni olcsó szállást keresni a Plitvicei -tavak környékén 1 éjszakára. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zoltan
|
Elküldve: Szer. Ápr. 19, 2006 2:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Miklósné Bódi Edina írta: | Sziasztok!
Tudna-e valaki segíteni olcsó szállást keresni a Plitvicei -tavak környékén 1 éjszakára. |
Szia!
Olcsó, magyarul otthonról intézheted, és ami a legfontosabb, megbízható:
Plitvicei magánszállások adatbázisa/Adriatica.net
60 magánszállás közül válogathatsz. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
emy28
|
Elküldve: Szer. Máj. 17, 2006 3:29 pm Hozzászólás témája: plitvice |
|
|
Szia Mocsokmalac!Plitvice szép hely de van egy eldugott hely ami szerintünk legalább olyan varázslatos.A falu neve Slunj kb.20 km Plitvice előtt.Ha Zágráb felől mentek a falu elején le kell kanyarodni jobbra egy parkolóba,itt ki kell szállni csk igy észrevehető a völgy.Itt lennt patakok,vizesések vannak,erre épültek a házak.Itt vannak magánszállások és panzió is.Ha jól emlékszem 7000 ft volt a panzióban a szállás.Ha nem szálltok itt meg kkor is meg kell nézni ezt a helyet.Mi is szeretnénk az idén is elmenni. _________________ Üdvözlet:Emy |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mocsokmalac

|
Elküldve: Pént. Máj. 19, 2006 6:46 pm Hozzászólás témája: Utazás Horvátországba...Plitvice |
|
|
Szia emy28! Köszi a tippet, beszéltük a párommal, hogy mindenképpen megnézzük, mert így akkor tényleg útba esik. Sikerült közben szállást szerezni (remélem) majd olvashatod, mert leírom Edinának, de köszi a tippet. Mondom, ha más nem, kirándulni mindenképpen elmegyünk oda. _________________ mocsokmalac |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mocsokmalac

|
Elküldve: Pént. Máj. 19, 2006 7:12 pm Hozzászólás témája: Utazás Horvátországba...Plitvice |
|
|
Szia Edina!
Ha visszaolvastad a topicot, láthattad, hogy én is kerestem olcsó szállást. Végülis saját keresgélés alapján találtam rá erre! Nézd meg, szerintem nem rossz: www.restoran-sedra.hr 34 eurora igazolták vissza a szobát 1 éjszakára reggelivel (2 felnőtt és 1 baba). Szerintem ennél olcsóbbat nem találsz és ilyen szépet. Persze remélem meg is lesz mire megyünk, ugyanis nem kellett előlegezni, azt írták ráérünk ott is fizetni, mivel 1 éjszakáról van szó. Remélem segíteni tudtam. Majd írd meg, mit választottál!  _________________ mocsokmalac |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mocsokmalac

|
Elküldve: Pént. Máj. 19, 2006 7:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Pfú emy! Véletlenül találtam rá erre a honlapra, ami ugyebár Slunj honlapja. Ez tényleg gyönyörű: _________________ mocsokmalac |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
p.g.m.
Csatlakozott: 2006.05.20. Szombat 12:35 Hozzászólások: 12 Tartózkodási hely: TAHI
|
Elküldve: Szomb. Máj. 20, 2006 12:51 pm Hozzászólás témája: Re: Utazás Horvátországba...Plitvice |
|
|
| mocsokmalac írta: | Szia Edina!
Ha visszaolvastad a topicot, láthattad, hogy én is kerestem olcsó szállást. Végülis saját keresgélés alapján találtam rá erre! Nézd meg, szerintem nem rossz: www.restoran-sedra.hr 34 eurora igazolták vissza a szobát 1 éjszakára reggelivel (2 felnőtt és 1 baba). Szerintem ennél olcsóbbat nem találsz és ilyen szépet. Persze remélem meg is lesz mire megyünk, ugyanis nem kellett előlegezni, azt írták ráérünk ott is fizetni, mivel 1 éjszakáról van szó. Remélem segíteni tudtam. Majd írd meg, mit választottál!  |
Szia!
Én már jártam ebben a panzióban, neten foglaltam és teljesen korrektek voltak. A szobák is rendben voltak. Németül jobban értettek, mint angolul. A tavak előtt kb. 6 kilométerre balra kell lefordulni, nem sokat kell menni bal oldalon lesz a panzió. Kultúrált hely. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mocsokmalac

|
Elküldve: Szomb. Máj. 20, 2006 6:58 pm Hozzászólás témája: Re: Utazás Horvátországba...Plitvice |
|
|
| p.g.m. írta: | | mocsokmalac írta: | Szia Edina!
Ha visszaolvastad a topicot, láthattad, hogy én is kerestem olcsó szállást. Végülis saját keresgélés alapján találtam rá erre! Nézd meg, szerintem nem rossz: www.restoran-sedra.hr 34 eurora igazolták vissza a szobát 1 éjszakára reggelivel (2 felnőtt és 1 baba). Szerintem ennél olcsóbbat nem találsz és ilyen szépet. Persze remélem meg is lesz mire megyünk, ugyanis nem kellett előlegezni, azt írták ráérünk ott is fizetni, mivel 1 éjszakáról van szó. Remélem segíteni tudtam. Majd írd meg, mit választottál!  |
Szia!
Én már jártam ebben a panzióban, neten foglaltam és teljesen korrektek voltak. A szobák is rendben voltak. Németül jobban értettek, mint angolul. A tavak előtt kb. 6 kilométerre balra kell lefordulni, nem sokat kell menni bal oldalon lesz a panzió. Kultúrált hely. |
Ha olyan korrektek voltak, akkor miért nem mentek ide vissza? Vagy még ennél is olcsóbbat akarsz?  _________________ mocsokmalac |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Pearl22

|
Elküldve: Vas. Máj. 21, 2006 8:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Tavaly tavasszal ezt lehetett látni Slunjban! [img] _________________ Pearl |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
p.g.m.
Csatlakozott: 2006.05.20. Szombat 12:35 Hozzászólások: 12 Tartózkodási hely: TAHI
|
Elküldve: Hétf. Máj. 22, 2006 10:53 am Hozzászólás témája: Re: Utazás Horvátországba...Plitvice |
|
|
| mocsokmalac írta: | | p.g.m. írta: | | mocsokmalac írta: | Szia Edina!
Szia!
Ha olyan korrektek voltak, akkor miért nem mentek ide vissza? Vagy még ennél is olcsóbbat akarsz?  |
Egy szóval sem mondtam, hogy idén megyünk Plitvicére! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mocsokmalac

|
Elküldve: Kedd. Máj. 23, 2006 5:03 am Hozzászólás témája: |
|
|
[quote="zoltan"] | Miklósné Bódi Edina írta: | Sziasztok!
Akkor ez mi???  _________________ mocsokmalac |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mocsokmalac

|
Elküldve: Kedd. Máj. 23, 2006 5:04 am Hozzászólás témája: |
|
|
Bocs, most nézem, hogy nekem nem is az Edina válaszolt! Sorry. _________________ mocsokmalac |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Különleges ajánlatok! -
60 magánszállás Plitvicén -
Villák az Adrián - 8000 magánszállás -
Több napos túrák Horvátországban!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|