-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tartalomjegyzék

Kérjük, ajánlja ezt az oldalt ismerősének!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció   ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Plitvice - kérdések, válaszok, tapasztalatok, élmények...
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő

Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Utazás Horvátországba... EGYÉB UTICÉLOK (2006-2008)
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
almart

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 14, 2006 8:08 pm    Hozzászólás témája: Plitvice-szallasok Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia,Nyuszi! Ajanlom neked a Horvatorszag.lap.hu oldalt,es azon belul az ut.irodak kozul az Adriatica.net oldalat.Miutan raklikkelsz,kijon az iroda honlapja,ott az Autentikus Horvatorszag cimszo alatt menj ra Plitvicere.Egy rakas maganszallast behuz a tavak kornyeken.Mi is rajtuk keresztul foglaltunk interneten,nagyon segitokeszek voltak,e-mailben megirtuk,milyen elvarasaink vannak,es ok ajanlottak megfelelo szallashelyet.De ha keresgetni van kedvetek,nezzetek at azt a min.60 ajanlatot,ami az oldalon van.Ha meg fotokat vagy csak infokat akarsz a plitvicerol,akkor menj ra a plitviceitavak.lap.hu oldalra,es ott mindent megtalalsz ami erdekel.Kulonosen figyelmedbe ajanlom a fotok kozul azokat,melyek az Ismeretlen Rengeteg cimszo alatt vannak.Jo keresgelest......Marti
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
almart

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 14, 2006 8:22 pm    Hozzászólás témája: Plitvice-szallasok Hozzászólás az előzmény idézésével

Nyuszi meg vmi eszembe jutott,van meg egy appartman kereso program,a www.apartmani-hrvatska.com. Ha belemesz,ne valtoztasd at a nyelvet magyarra,mert a plitvicei szallasokat a magyar valtozat nem huzza be.Valaszthatsz v.horvat,v.nemet,v.angol nyelvbol.Miutan a nyelvet kivalasztottad,a terkepen menj ra a Plitvicei regiora /azt hiszem Senj es kornyekehez tartozik/.Ahogy lassan mozogsz a kurzorral,mutatja melyik regiban jarsz eppen.Klikkelj ra Senjre,utana ott is behuzza a Plitvice kornyeki falukat,itt mar csak vegignezed az ajanlatokat,ugy,hogy mindig az adott falura klikkelsz ra.Itt is egy rakas maganszallast talalsz,fotokkal,pontos leirassal/felszereltseg,kozponttol valo tavolsag,parkolasi lehetoseg stb/.Ezek az appartmanok kozvetlenul a tulajdonosoktol berelhetok,a megadott tel.szamon,e-mail cimen felveheto veluk a kapcsolat,de ha ajanlhatom,inkabb a tel.valasszatok,az e-mailre a mi esetunkben gyakran nem valaszoltak.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
nyuszi

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 15, 2006 5:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Almart, nagyon szepen koszonom a segitseget.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Miklósné Bódi Edina

HozzászólásElküldve: Szer. Ápr. 19, 2006 12:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Tudna-e valaki segíteni olcsó szállást keresni a Plitvicei -tavak környékén 1 éjszakára.
Vissza az elejére
zoltan

HozzászólásElküldve: Szer. Ápr. 19, 2006 2:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Miklósné Bódi Edina írta:
Sziasztok!
Tudna-e valaki segíteni olcsó szállást keresni a Plitvicei -tavak környékén 1 éjszakára.

Szia!

Olcsó, magyarul otthonról intézheted, és ami a legfontosabb, megbízható:
Plitvicei magánszállások adatbázisa/Adriatica.net
60 magánszállás közül válogathatsz.
Vissza az elejére
emy28

HozzászólásElküldve: Szer. Máj. 17, 2006 3:29 pm    Hozzászólás témája: plitvice Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Mocsokmalac!Plitvice szép hely de van egy eldugott hely ami szerintünk legalább olyan varázslatos.A falu neve Slunj kb.20 km Plitvice előtt.Ha Zágráb felől mentek a falu elején le kell kanyarodni jobbra egy parkolóba,itt ki kell szállni csk igy észrevehető a völgy.Itt lennt patakok,vizesések vannak,erre épültek a házak.Itt vannak magánszállások és panzió is.Ha jól emlékszem 7000 ft volt a panzióban a szállás.Ha nem szálltok itt meg kkor is meg kell nézni ezt a helyet.Mi is szeretnénk az idén is elmenni.
mocsokmalac

HozzászólásElküldve: Pént. Máj. 19, 2006 6:46 pm    Hozzászólás témája: Utazás Horvátországba...Plitvice Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia emy28! Köszi a tippet, beszéltük a párommal, hogy mindenképpen megnézzük, Laughing mert így akkor tényleg útba esik. Sikerült közben szállást szerezni (remélem) majd olvashatod, mert leírom Edinának, de köszi a tippet. Mondom, ha más nem, kirándulni mindenképpen elmegyünk oda.
mocsokmalac

HozzászólásElküldve: Pént. Máj. 19, 2006 7:12 pm    Hozzászólás témája: Utazás Horvátországba...Plitvice Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Edina!
Ha visszaolvastad a topicot, láthattad, hogy én is kerestem olcsó szállást. Végülis saját keresgélés alapján találtam rá erre! Nézd Shocked meg, szerintem nem rossz: www.restoran-sedra.hr 34 eurora igazolták vissza a szobát 1 éjszakára reggelivel (2 felnőtt és 1 baba). Szerintem ennél olcsóbbat nem találsz és ilyen szépet. Persze remélem meg is lesz mire megyünk, ugyanis nem kellett előlegezni, azt írták ráérünk ott is fizetni, mivel 1 éjszakáról van szó. Remélem segíteni tudtam. Majd írd meg, mit választottál! Exclamation
mocsokmalac

HozzászólásElküldve: Pént. Máj. 19, 2006 7:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pfú emy! Véletlenül találtam rá erre a honlapra, ami ugyebár Slunj honlapja. Ez tényleg gyönyörű:
p.g.m.

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 20, 2006 12:51 pm    Hozzászólás témája: Re: Utazás Horvátországba...Plitvice Hozzászólás az előzmény idézésével

mocsokmalac írta:
Szia Edina!
Ha visszaolvastad a topicot, láthattad, hogy én is kerestem olcsó szállást. Végülis saját keresgélés alapján találtam rá erre! Nézd Shocked meg, szerintem nem rossz: www.restoran-sedra.hr 34 eurora igazolták vissza a szobát 1 éjszakára reggelivel (2 felnőtt és 1 baba). Szerintem ennél olcsóbbat nem találsz és ilyen szépet. Persze remélem meg is lesz mire megyünk, ugyanis nem kellett előlegezni, azt írták ráérünk ott is fizetni, mivel 1 éjszakáról van szó. Remélem segíteni tudtam. Majd írd meg, mit választottál! Exclamation

Szia!

Én már jártam ebben a panzióban, neten foglaltam és teljesen korrektek voltak. A szobák is rendben voltak. Németül jobban értettek, mint angolul. A tavak előtt kb. 6 kilométerre balra kell lefordulni, nem sokat kell menni bal oldalon lesz a panzió. Kultúrált hely.
Vissza az elejére
mocsokmalac

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 20, 2006 6:58 pm    Hozzászólás témája: Re: Utazás Horvátországba...Plitvice Hozzászólás az előzmény idézésével

p.g.m. írta:
mocsokmalac írta:
Szia Edina!

Szia!

Én már jártam ebben a panzióban, neten foglaltam és teljesen korrektek voltak. A szobák is rendben voltak. Németül jobban értettek, mint angolul. A tavak előtt kb. 6 kilométerre balra kell lefordulni, nem sokat kell menni bal oldalon lesz a panzió. Kultúrált hely.

Ha olyan korrektek voltak, akkor miért nem mentek ide vissza? Vagy még ennél is olcsóbbat akarsz? Question
Pearl22

HozzászólásElküldve: Vas. Máj. 21, 2006 8:09 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Tavaly tavasszal ezt lehetett látni Slunjban![img]
p.g.m.

HozzászólásElküldve: Hétf. Máj. 22, 2006 10:53 am    Hozzászólás témája: Re: Utazás Horvátországba...Plitvice Hozzászólás az előzmény idézésével

mocsokmalac írta:
p.g.m. írta:
mocsokmalac írta:
Szia Edina!

Szia!

Ha olyan korrektek voltak, akkor miért nem mentek ide vissza? Vagy még ennél is olcsóbbat akarsz? Question

Egy szóval sem mondtam, hogy idén megyünk Plitvicére!
Vissza az elejére
mocsokmalac

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 23, 2006 5:03 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

[quote="zoltan"]
Miklósné Bódi Edina írta:
Sziasztok!

Akkor ez mi??? Question Question Question
mocsokmalac

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 23, 2006 5:04 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bocs, most nézem, hogy nekem nem is az Edina válaszolt! Sorry.
Hozzászólások megtekintése:   
Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Utazás Horvátországba... EGYÉB UTICÉLOK (2006-2008) Időzóna: (GMT 0)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő
2 / 9 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Különleges ajánlatok!       -      60 magánszállás Plitvicén      -      Villák az Adrián      -     8000 magánszállás      -     Több napos túrák Horvátországban!!   

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Display Pagerank
websas.hu