|
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
 |
|
|
Kérjük, ajánlja ezt az oldalt ismerősének! |
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gy.I.K. Keresés Taglista Csoportok
Regisztráció
Profil Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned Belépés
Plitvice - kérdések, válaszok, tapasztalatok, élmények...
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Következő
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
admin Site Admin

|
Elküldve: Hétf. Márc. 06, 2006 4:39 pm Hozzászólás témája: Plitvice - kérdések, válaszok, tapasztalatok, élmények... |
|
|
| Plitvice - kérdések, válaszok, tapasztalatok, tanácsok, élmények... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
csiribiri

|
Elküldve: Hétf. Márc. 06, 2006 5:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Sziasztok! A Plitvicei tavaknál legalább 2 éjszakát megkell szállni,mert azt nem lehet 2-3 óra alatt bejárni és annyira szép,hogy nem is szabad.Mi a Korona kempingben táboroztunk le,nagyon szép és szinvonalas, tudom ajánlani mindenkinek. A belépőjegy ára változó attól függ,hogy elő,-fő,-vagy utó szezonba mész, kb.70-11o kuna között lehet,de ebbe benne van a hajókázás,és a busz is. A vízeséseket és a tavakat fából készült gyalogúton és hídakon lehet bejárni, 13 tó van és számtalan vizesés,a látvány pazar és felejthetettlen. Akinek módjában áll ne hagyja ki a természetnek ezt a csodáját. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zoli

|
Elküldve: Kedd. Márc. 07, 2006 7:14 am Hozzászólás témája: |
|
|
Sajnos én még nem voltam, viszont nem birom ki, hogy ne töltsek fel néhány képet, amit a neten találtam...
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
csiribiri

|
Elküldve: Kedd. Márc. 07, 2006 7:31 am Hozzászólás témája: |
|
|
Mióta probálkozom a képfelrakással,és most talán sikerült! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szemerke

|
Elküldve: Szer. Márc. 08, 2006 9:11 am Hozzászólás témája: |
|
|
Én sajnos csak egy fél napot voltam Plivicén, de ha többre nem sikerül annyira is érdemes megállni, akár hulla fáradtan is. Gyönyörű. olyan mint a mesékben. Arra vár az ember , hogy bármelyik pillanatban manók, törpék, tündérek veszik körül. Mindenképpen nézzétek meg.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
karika76
|
Elküldve: Szer. Márc. 08, 2006 2:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Tervbe van véve ide is menni, de ezek a képek kezdenek arra ösztönözni, hogy ne várjak az aug. végi szabira, hanem egy tavaszi hosszabb 7végére menjünk mihamarabb.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szemerke

|
Elküldve: Hétf. Márc. 13, 2006 8:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Most van időm feltölteni egy pár Plitvicei képet, hátha még jobban kedvet csinálok vele! Tehát próbálkozom.
Remélem sikerült  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mocsokmalac

|
Elküldve: Vas. Márc. 19, 2006 7:29 pm Hozzászólás témája: Plitvice - kérdések, válaszok... |
|
|
Sziasztok!
Plitvicénél hol érdemes megszállni, mert az ottani hotelek árait kicsit soknak tartom? Arra gondolok, hogy nincs-e a közelben vagy úgy 1/2 órás körzetben olyan szállás, ami szép, és mégsem 15000Ft/fő/éj reggelivel? Ha tud valaki ilyet, légyszi írjon!
Köszi, mocsokmalac  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Pearl22

|
Elküldve: Vas. Márc. 19, 2006 9:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Mocsokmalac!
Privátüziben küldök veblapcímet. Bővebbet ott! _________________ Pearl |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
almart
|
Elküldve: Pént. Ápr. 07, 2006 2:16 pm Hozzászólás témája: Plitvice-hozzaszolas,kerdes |
|
|
| Sziasztok,mi szept.2-tol megyunk 1 hetre Eszak-Dalmaciaba.A plitvicei-tavakat mi sem akartuk kihagyni,ezert ugy dontottunk,mar aug.31-en elindulunk es megszallunk ket ejszakara a tavak mellett egy maganappartmanban.Igy 3 legyet utunk egy csapasra,mert lesz idonk rendesen korulnezni,az odautnal elkeruljuk a szombati turnusvaltast,es az ut a tengerig sem lesz a gyerekeknek olyan faraszto,hisz beiktatunk egy pihenot.Szombaton aztan onnet raerunk nyugiban elindulni akar 10 ora utan is,a hatralevo 200 km-t mar vigan lehuzzuk.Lenne egy kerdesem is,megpedig,hogy mit tapasztaltatok,jarhatoak a tavaknal a deszkapallok babakocsival,attol tartok,nem fog-e rajtuk akadozni a kerek.Tobb kepet megneztem a neten,azt lattam egyik-masik helyen nagyon nagy tavolsagok vannak a deszkak kozt,de vannak olyan utak is,ahol ugy erzem nem lesz gond a kozlekedessel.Legyszi irjatok meg a tapasztalataitokat.Koszi mindenkinek,Marti |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
pálmafa

Csatlakozott: 2006.04.06. Csütörtök 13:23 Hozzászólások: 203 Tartózkodási hely: Pécs
|
Elküldve: Hétf. Ápr. 10, 2006 4:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Almart!
Plitvicét tényleg érdemes megnézni, de szerintem babakocsival nem könnyen járható. Nem fapallós az egész, vannak kitaposott ösvényszerű utak, dombok és fából készükt lépcsők. Persze ez függ a babakocsitól is. Egy nagy, rugós kerekű kocsival el tudom képzelni, de kis sportkocsival szerintem elég sok gondotok lesz. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szemerke

|
Elküldve: Kedd. Ápr. 11, 2006 12:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szia ALmart!
Mi nagyon nem irigyeltük a babakocsival közlekedőket.
Minden szép rendezett, az utak is jók kiránduláshoz, de nem babakocsizáshoz. Szerintem inkább szerezz be egy kengurut. Az én kisfiam 9 hónapos volt amikor ott voltunk, kenguruban cipeltük végig, de nagyon élvezte. A víz állandó zúgása hamar elálmosította. Nekünk nem volt könnyű, de szerintem sokkal jobb mint a babakocsival szenvedni, persze csak ha nem túl nagy a gyerkőc. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
almart
|
Elküldve: Kedd. Ápr. 11, 2006 6:58 pm Hozzászólás témája: Plitvice-hozzaszolas,kerdes |
|
|
| Sziasztok,koszi mindenkinek a valaszat.Kicsit el is keseredtem,sajnos a kenguru nem johet szoba,az a helyzet,hogy a kislanyom serult,nem tud jarni.Ezert van szuksegunk a kocsira. Legfeljebb majd megprobalunk olyan utvonalat keresni,amin megoldhato a kozlekedes. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
nyuszi
|
Elküldve: Pént. Ápr. 14, 2006 5:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Sziasztok. SzeretnĂ©nk menni a tavakhoz egy hĂ©tvĂ©gĂ©re de a szállások elĂ©g drágák tud valaki olcsĂł szállást? SzeretnĂ©m megkĂ©rdezni, hogy a belĂ©pĹ‘jegy egy vagy több napra szĂłlĂł. A belĂ©pĹ‘jegy mellĂ© adnak valamilyen leĂrást,tĂ©rkĂ©pet vagy mindenki megy arra amerre akar? Tulajdon kĂ©ppen szeretnĂ©k egy kicsit többet tudni arrol, hogy mire számĂthatok. A Horvátországi autĂłutak milyen állapotuak? A segĂtsĂ©get köszönöm. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
nyuszi
|
Elküldve: Pént. Ápr. 14, 2006 5:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Bocsi az ekezetekert, nem tudtam, hogy a gepem nem kezeli, ezert leirom megegyszer.
Sziasztok. Szeretnenk menni a tavakhoz egy hetvegere, de a szallasok eleg dragak, tud valaki olcso szallast? Szeretnem megkerdezni, hogy a belepojegy egy vagy tobb napra szolo. A belepojegy melle adnak valamilyen leirast, terkepet vagy mindenki megy arra amerre akar? Tulajdonkeppen szeretnek egy kicsit tobbet tudni arrol, hogy mire szamithatok. A Horvatorszagi autoutak milyen allapotuak? A segitseget koszonom. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Különleges ajánlatok! -
60 magánszállás Plitvicén -
Villák az Adrián - 8000 magánszállás -
Több napos túrák Horvátországban!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|