-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tartalomjegyzék

Kérjük, ajánlja ezt az oldalt ismerősének!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció   ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Plitvice - kérdések, válaszok, tapasztalatok, élmények...
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő

Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Utazás Horvátországba... EGYÉB UTICÉLOK (2006-2008)
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
admin
Site Admin

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 06, 2006 4:39 pm    Hozzászólás témája: Plitvice - kérdések, válaszok, tapasztalatok, élmények... Hozzászólás az előzmény idézésével

Plitvice - kérdések, válaszok, tapasztalatok, tanácsok, élmények...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
csiribiri

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 06, 2006 5:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! A Plitvicei tavaknál legalább 2 éjszakát megkell szállni,mert azt nem lehet 2-3 óra alatt bejárni és annyira szép,hogy nem is szabad.Mi a Korona kempingben táboroztunk le,nagyon szép és szinvonalas, tudom ajánlani mindenkinek. A belépőjegy ára változó attól függ,hogy elő,-fő,-vagy utó szezonba mész, kb.70-11o kuna között lehet,de ebbe benne van a hajókázás,és a busz is. A vízeséseket és a tavakat fából készült gyalogúton és hídakon lehet bejárni, 13 tó van és számtalan vizesés,a látvány pazar és felejthetettlen. Akinek módjában áll ne hagyja ki a természetnek ezt a csodáját.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
zoli

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 07, 2006 7:14 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sajnos én még nem voltam, viszont nem birom ki, hogy ne töltsek fel néhány képet, amit a neten találtam...

Vissza az elejére
csiribiri

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 07, 2006 7:31 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mióta probálkozom a képfelrakással,és most talán sikerült!
Vissza az elejére
szemerke

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 08, 2006 9:11 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én sajnos csak egy fél napot voltam Plivicén, de ha többre nem sikerül annyira is érdemes megállni, akár hulla fáradtan is. Gyönyörű. olyan mint a mesékben. Arra vár az ember , hogy bármelyik pillanatban manók, törpék, tündérek veszik körül. Mindenképpen nézzétek meg. Surprised
Vissza az elejére
karika76

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 08, 2006 2:18 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tervbe van véve ide is menni, de ezek a képek kezdenek arra ösztönözni, hogy ne várjak az aug. végi szabira, hanem egy tavaszi hosszabb 7végére menjünk mihamarabb. Cool
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
szemerke

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 13, 2006 8:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Most van időm feltölteni egy pár Plitvicei képet, hátha még jobban kedvet csinálok vele! Tehát próbálkozom. Rolling Eyes

Remélem sikerült Laughing
Vissza az elejére
mocsokmalac

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 19, 2006 7:29 pm    Hozzászólás témája: Plitvice - kérdések, válaszok... Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Plitvicénél hol érdemes megszállni, mert az ottani hotelek árait kicsit soknak tartom? Question Arra gondolok, hogy nincs-e a közelben vagy úgy 1/2 órás körzetben olyan szállás, ami szép, és mégsem 15000Ft/fő/éj reggelivel? Question Ha tud valaki ilyet, légyszi írjon!

Köszi, mocsokmalac Smile
Vissza az elejére
Pearl22

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 19, 2006 9:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mocsokmalac!
Privátüziben küldök veblapcímet. Bővebbet ott!
almart

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 07, 2006 2:16 pm    Hozzászólás témája: Plitvice-hozzaszolas,kerdes Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,mi szept.2-tol megyunk 1 hetre Eszak-Dalmaciaba.A plitvicei-tavakat mi sem akartuk kihagyni,ezert ugy dontottunk,mar aug.31-en elindulunk es megszallunk ket ejszakara a tavak mellett egy maganappartmanban.Igy 3 legyet utunk egy csapasra,mert lesz idonk rendesen korulnezni,az odautnal elkeruljuk a szombati turnusvaltast,es az ut a tengerig sem lesz a gyerekeknek olyan faraszto,hisz beiktatunk egy pihenot.Szombaton aztan onnet raerunk nyugiban elindulni akar 10 ora utan is,a hatralevo 200 km-t mar vigan lehuzzuk.Lenne egy kerdesem is,megpedig,hogy mit tapasztaltatok,jarhatoak a tavaknal a deszkapallok babakocsival,attol tartok,nem fog-e rajtuk akadozni a kerek.Tobb kepet megneztem a neten,azt lattam egyik-masik helyen nagyon nagy tavolsagok vannak a deszkak kozt,de vannak olyan utak is,ahol ugy erzem nem lesz gond a kozlekedessel.Legyszi irjatok meg a tapasztalataitokat.Koszi mindenkinek,Marti
Vissza az elejére
pálmafa

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 10, 2006 4:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Almart!
Plitvicét tényleg érdemes megnézni, de szerintem babakocsival nem könnyen járható. Nem fapallós az egész, vannak kitaposott ösvényszerű utak, dombok és fából készükt lépcsők. Persze ez függ a babakocsitól is. Egy nagy, rugós kerekű kocsival el tudom képzelni, de kis sportkocsival szerintem elég sok gondotok lesz.
Vissza az elejére
szemerke

HozzászólásElküldve: Kedd. Ápr. 11, 2006 12:37 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia ALmart!

Mi nagyon nem irigyeltük a babakocsival közlekedőket.
Minden szép rendezett, az utak is jók kiránduláshoz, de nem babakocsizáshoz. Szerintem inkább szerezz be egy kengurut. Az én kisfiam 9 hónapos volt amikor ott voltunk, kenguruban cipeltük végig, de nagyon élvezte. A víz állandó zúgása hamar elálmosította. Nekünk nem volt könnyű, de szerintem sokkal jobb mint a babakocsival szenvedni, persze csak ha nem túl nagy a gyerkőc.
Vissza az elejére
almart

HozzászólásElküldve: Kedd. Ápr. 11, 2006 6:58 pm    Hozzászólás témája: Plitvice-hozzaszolas,kerdes Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,koszi mindenkinek a valaszat.Kicsit el is keseredtem,sajnos a kenguru nem johet szoba,az a helyzet,hogy a kislanyom serult,nem tud jarni.Ezert van szuksegunk a kocsira. Legfeljebb majd megprobalunk olyan utvonalat keresni,amin megoldhato a kozlekedes.
Vissza az elejére
nyuszi

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 14, 2006 5:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok. Szeretnénk menni a tavakhoz egy hétvégére de a szállások elég drágák tud valaki olcsó szállást? Szeretném megkérdezni, hogy a belépőjegy egy vagy több napra szóló. A belépőjegy mellé adnak valamilyen leírást,térképet vagy mindenki megy arra amerre akar? Tulajdon képpen szeretnék egy kicsit többet tudni arrol, hogy mire számíthatok. A Horvátországi autóutak milyen állapotuak? A segítséget köszönöm.
Vissza az elejére
nyuszi

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 14, 2006 5:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bocsi az ekezetekert, nem tudtam, hogy a gepem nem kezeli, ezert leirom megegyszer.
Sziasztok. Szeretnenk menni a tavakhoz egy hetvegere, de a szallasok eleg dragak, tud valaki olcso szallast? Szeretnem megkerdezni, hogy a belepojegy egy vagy tobb napra szolo. A belepojegy melle adnak valamilyen leirast, terkepet vagy mindenki megy arra amerre akar? Tulajdonkeppen szeretnek egy kicsit tobbet tudni arrol, hogy mire szamithatok. A Horvatorszagi autoutak milyen allapotuak? A segitseget koszonom.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Utazás Horvátországba... EGYÉB UTICÉLOK (2006-2008) Időzóna: (GMT 0)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő
1 / 9 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Különleges ajánlatok!       -      60 magánszállás Plitvicén      -      Villák az Adrián      -     8000 magánszállás      -     Több napos túrák Horvátországban!!   

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Display Pagerank
websas.hu