|
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
 |
|
|
Kérjük, ajánlja ezt az oldalt ismerősének! |
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gy.I.K. Keresés Taglista Csoportok
Regisztráció
Profil Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned Belépés
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
riil
|
Elküldve: Kedd. Feb. 17, 2009 12:22 pm Hozzászólás témája: Vadkemping tilos? |
|
|
Hallottam olyat, hogy H.o.-ban tilos a vadkempingezés. Engem az érdekelne, tudja-e valaki mit jelent ez pontosan? Nem akarom túlzásba vinni, de spórolás gyanánt (egyetemista lévén) bizony felmerült bennem, hogy mi történik ha egyik este pl "ottfelejtjük magunkat" a tengerparton mondjuk egy eldugottabb részen?
Ilyenkor rendőrök járkálnak és büntetnek vagy mi történik? Csinált ilyesmit valaki valaha? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
trogir

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mantagabi

Csatlakozott: 2009.01.01. Csütörtök 16:05 Hozzászólások: 15 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Feb. 21, 2009 11:43 am Hozzászólás témája: |
|
|
Szia riil!
Nem vagyok a briccelés híve, és senkit nem is szeretnék erre biztatni.
De ha egyetemista lennék, és egy éjszakára a tengerparton szeretném "felejteni" magam, azt a következőképp tenném:
Kinéznék valami megakempinget, ott bátran be lehet sétálni, kersnék egy eldugotabb tengerparti részt leraknám a motyomat mellém, bebujnék a hálózsákba és szunya, valószinüleg a kutyát sem érdekelné.
Sátorfelverés, vadkempinget én sem javasolnám.
Ha kevés a pénzed, menj elő, vagy utószezonban rengeteget lehet vele spórolni.
Egy sátor+egy személy nem olyan egetverő összeg egy olcsobb kempingben.
Fontold meg!
Tartozz te is a becsületes hazánkról jó pédát mutató MAGYAROK közé!
Üdv: Gabi _________________ HRVATSKA U SRCU |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
wolfline
|
Elküldve: Hétf. Jún. 07, 2010 3:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Üdv . Én még anno a kilencvenes évek végén úgy jártam be dalmáciai tengerpartot, hogy egy polifóm és egy hálózsák no meg rá egy vízhatlan húzat. Akkor a kutya sem foglalkozot velem. Állítólag ebben az évben kifejezetten a vadkempingezésre mennek rá a helyi rendőrök, sátrat csak kijelölt kempingbe ajánlom, máshol ne mert a helyiek is szívesen pletykálnak a zsandároknak, no meg a tenger felől előszeretettel hajókáznak a rendőrök a partok mentén. Ha egy jó meleg időt fog ki az ember elég a polifóm meg egy hálózsák , szunyogriasztó. Éjzsakára ne pont a parton kell megszállni egy kicsit beljebb a fák közt,persze ha nincs teleszemetelve. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kovacsgyozo
|
Elküldve: Hétf. Júl. 26, 2010 11:47 am Hozzászólás témája: Re: Vadkemping tilos? |
|
|
| riil írta: | Hallottam olyat, hogy H.o.-ban tilos a vadkempingezés. Engem az érdekelne, tudja-e valaki mit jelent ez pontosan? Nem akarom túlzásba vinni, de spórolás gyanánt (egyetemista lévén) bizony felmerült bennem, hogy mi történik ha egyik este pl "ottfelejtjük magunkat" a tengerparton mondjuk egy eldugottabb részen?
Ilyenkor rendőrök járkálnak és büntetnek vagy mi történik? Csinált ilyesmit valaki valaha? |
Sajnos én sem javaslom mert mostanában a horvátokkal nagyon elszállt a ló! előszeretettel büntetnek meg, ráadásul sokszor mondvacsinált dolgokon rendőrt meg ha hívsz akkor azt kell mondanom hogy csak rosszabul jársz mert sajnos ezek a dolgok le vannak zsírozva, olyat is hallottam hogy a rendőr a kemping tulaját kérdezte meg hogy mennyi legyen a büntetés... úgyhogy én semmilyen próbálkozást nem javaslok, amúgy is egy sátor 15 eurónál nem lehet több sehol de a büntetés simán 200 kuna és akkor még nem volt kint se rendőr se senki és azt mondják hozzá hogy még rendesek voltak. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Különleges ajánlatok! -
60 magánszállás Plitvicén -
Villák az Adrián - 8000 magánszállás -
Több napos túrák Horvátországban!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|