-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tartalomjegyzék

Kérjük, ajánlja ezt az oldalt ismerősének!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció   ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Vadkemping tilos?

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utazás Horvátországba... HASZNOS LINKEK/INFORMÁCIÓK
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
riil

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 17, 2009 12:22 pm    Hozzászólás témája: Vadkemping tilos? Hozzászólás az előzmény idézésével

Hallottam olyat, hogy H.o.-ban tilos a vadkempingezés. Engem az érdekelne, tudja-e valaki mit jelent ez pontosan? Nem akarom túlzásba vinni, de spórolás gyanánt (egyetemista lévén) bizony felmerült bennem, hogy mi történik ha egyik este pl "ottfelejtjük magunkat" a tengerparton mondjuk egy eldugottabb részen?
Ilyenkor rendőrök járkálnak és büntetnek vagy mi történik? Csinált ilyesmit valaki valaha?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
trogir

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 17, 2009 2:12 pm    Hozzászólás témája: Vadkemping Hozzászólás az előzmény idézésével

http://www.stop.hu/articles/article.php?id=340213

Nem próbáltam, de szerintem - a büntetési tételeket ismerve - többe kerülne a leves, mint a hús!

http://trogir-ciovo.gportal.hu/
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
mantagabi

HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 21, 2009 11:43 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia riil!
Nem vagyok a briccelés híve, és senkit nem is szeretnék erre biztatni.
De ha egyetemista lennék, és egy éjszakára a tengerparton szeretném "felejteni" magam, azt a következőképp tenném:
Kinéznék valami megakempinget, ott bátran be lehet sétálni, kersnék egy eldugotabb tengerparti részt leraknám a motyomat mellém, bebujnék a hálózsákba és szunya, valószinüleg a kutyát sem érdekelné.
Sátorfelverés, vadkempinget én sem javasolnám.
Ha kevés a pénzed, menj elő, vagy utószezonban rengeteget lehet vele spórolni.
Egy sátor+egy személy nem olyan egetverő összeg egy olcsobb kempingben.
Fontold meg!
Tartozz te is a becsületes hazánkról jó pédát mutató MAGYAROK közé! Confused

Üdv: Gabi
wolfline

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 07, 2010 3:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv . Én még anno a kilencvenes évek végén úgy jártam be dalmáciai tengerpartot, hogy egy polifóm és egy hálózsák no meg rá egy vízhatlan húzat. Akkor a kutya sem foglalkozot velem. Állítólag ebben az évben kifejezetten a vadkempingezésre mennek rá a helyi rendőrök, sátrat csak kijelölt kempingbe ajánlom, máshol ne mert a helyiek is szívesen pletykálnak a zsandároknak, no meg a tenger felől előszeretettel hajókáznak a rendőrök a partok mentén. Ha egy jó meleg időt fog ki az ember elég a polifóm meg egy hálózsák , szunyogriasztó. Éjzsakára ne pont a parton kell megszállni egy kicsit beljebb a fák közt,persze ha nincs teleszemetelve.
Vissza az elejére
kovacsgyozo

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 26, 2010 11:47 am    Hozzászólás témája: Re: Vadkemping tilos? Hozzászólás az előzmény idézésével

riil írta:
Hallottam olyat, hogy H.o.-ban tilos a vadkempingezés. Engem az érdekelne, tudja-e valaki mit jelent ez pontosan? Nem akarom túlzásba vinni, de spórolás gyanánt (egyetemista lévén) bizony felmerült bennem, hogy mi történik ha egyik este pl "ottfelejtjük magunkat" a tengerparton mondjuk egy eldugottabb részen?
Ilyenkor rendőrök járkálnak és büntetnek vagy mi történik? Csinált ilyesmit valaki valaha?

Sajnos én sem javaslom mert mostanában a horvátokkal nagyon elszállt a ló! előszeretettel büntetnek meg, ráadásul sokszor mondvacsinált dolgokon rendőrt meg ha hívsz akkor azt kell mondanom hogy csak rosszabul jársz mert sajnos ezek a dolgok le vannak zsírozva, olyat is hallottam hogy a rendőr a kemping tulaját kérdezte meg hogy mennyi legyen a büntetés... úgyhogy én semmilyen próbálkozást nem javaslok, amúgy is egy sátor 15 eurónál nem lehet több sehol de a büntetés simán 200 kuna és akkor még nem volt kint se rendőr se senki és azt mondják hozzá hogy még rendesek voltak.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utazás Horvátországba... HASZNOS LINKEK/INFORMÁCIÓK Időzóna: (GMT 0)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Különleges ajánlatok!       -      60 magánszállás Plitvicén      -      Villák az Adrián      -     8000 magánszállás      -     Több napos túrák Horvátországban!!   

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Display Pagerank
websas.hu